10 schimbări pe care să le faci în viața ta în 2017

Nu-ți mai irosi timpul cu persoane care te fac să simți că nu ești suficient de bună pentru ele sau că trebuie să schimbi ceva la tine.

dsc_0606

Întotdeauna o schimbare face bine în viața ta. Amintește-ți că fiecare dintre noi avem calendare diferite… iar calendarul vieții tale  va fi întotdeauna calendarul potrivit pentru tine. Cui îi păsa dacă prietena ta cea mai bună s-a căsătorit la 24 de ani sau o altă prietenă s-a logodit la 29 de ani sau că sora ta a avut primul ei copil la 31 de ani? Amintește-ți că indiferent de cum funcționează viața ta… acesta este destinul tău.

Iată care sunt cele mai importante schimbări pe care trebuie să le faci în viață ta în 2017:

1. Fii selectivă cu oamenii în fața cărora îți deschizi inima. Asigură-te că merită iubirea ta și că nu te vor face să suferi.

2. Fii blândă cu oamenii din jurul tău. Amintește-ți că fiecare inimă este conectată la sufletul unei persoane. Nu o răni.

3. Ține minte un singur lucru: calendarul vieții tale  va fi întotdeauna calendarul potrivit pentru tine. Ai răbdare, lucrurile frumoase urmează să se întâmple pentru tine.

4. Înțelege că cineva vrea să fie cu tine nu pentru că te vede singură, ci pentru că te iubește. Nu este vorba despre egoism, ci despre încredere.

5. Simte-te confortabil când îți asumi o responsabilitate, când îți impui punctul de vedere sau când îți ceri scuze.

6. Nu mai pierde timpul cu oameni care te fac să simți că nu ești suficient de bună pentru ei sau că trebuie să te schimbi.

7. Înțelege că dacă vrei să simți acea iubire adevărată, trebuie să fii dispusă să îți asumi riscuri și, cel mai important, să  dai înapoi o iubire la fel de mare.

8. Dacă ai fost rănită, amintește-ți că este mult mai bine să îți lași inima să experimenteze acest lucru decât să stai în rutina ta, în „condiții de siguranță”, într-o cameră întunecată și să nu simți nimic decât tristețe.

9. Amintește-ți că nu ești obligată să explici orice parte a vieții tale nimănui, cu excepția cazului în care îți dorești să faci asta.

10. Ascultă sfatul persoanelor în care ai încredere însă nu uită că la sfârșitul zilei doar tu știi ce este cel mai bine pentru tine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: