O să fie bine!

„Pământul s-a oprit in loc.

Dincolo de panică și frică, de nebunia cumpărăturilor făcute fără rost, de glumele uneori nesărate (ce vin tot dintr-o teamă ascunsă), s-a făcut liniște!
Liniștea de care umanitatea nu a mai avut parte de mulți ani.
Poate prea mulți ca să fie spre binele nostru.
Este afară o liniște teribilă în toată lumea. Oamenii s-au oprit in loc, după nebunia care s-a numit impropriu viață. Abia acum ar trebui să înțelegem că ceea ce am trăit până a început pandemia, nu era viața noastră. Fiecare dintre noi alergam după ceva, după cineva, si mai ales după putere și bani. Ca banii conferă putere sau puterea conferă bani, nici nu mai are importanță. Important e că in nebunia asta continuă, omenirea călca peste orice și peste oricine. Omenirea și-a vândut sufletul, a uitat să iubească, să zâmbească, să dea dovadă de empatie, toleranță, înțelegere și mai ales iertare.
Doar că a venit o perioadă în timpul nostru, în care suntem nevoiți să ne izolam. Izolarea nu este neapărat un lucru rău. Vom avea vreme să ne împrietenim din nou cu noi, cu oameni la care ținem, cu familiile noastre, cu sufletele noastre. Dumnezeu, divinitatea, universul sau cum vreți voi să-i spunem, nu face nimic la întâmplare. Din toată nebunia asta vor apărea și lucruri bune. Poate mărețe!
Moare o lume pentru ca alta să se nască!

Suntem obligați să o facem! Dacă nu vom avea tăria să renaștem, vom fi obligați într-un fel sau altul!
Importantă este întrebarea, nu raspunsul! De ce se întâmplă acest lucru pentru noi toți?
Dacă ne uităm afară, ghioceii, iarba, copacii, păsările, animaluțele își văd de viața lor, neatinse. Pentru întregul pământ viața merge mai departe dupa rânduiala Domnului. Doar pentru oameni totul s-a năruit!
La intrebarea „De ce?” vom avea raspunsul când totul se va termina. Putem doar să sperăm că se va termina cu bine! Când noi oamenii ne credem dumnezei, Dumnezeu alege un virus, ceva care nu se vede, să ne arate noua tuturor măsura!
Să înțelegem că vine o vreme pentru toate!

Sănătate multă și izolare întru iluminare! O să fie bine! „

Textul nu este al meu. L-am primit si am vrut sa il impartasescu cu voi.

Am scris mai demult acest articol. Se pare ca acest moment a venit. Sa luam o pauza. Sa reflectam, sa iertam, sa ne reconsideram valorile. Profita de acest lucru! Profita la maxim.

Love, The cat

Autor: oanamariacarmen

Oana Maria Carmen, inginer, blogger, fotograf, călător, soție, fetița lui Doina, iubitor de animale. Un blog cu și despre pisici, mâncare, fotografii și călătorii. Cu Oana și despre Oana. Seeing the world , Through the Eyes of my lens Home & Deco Photo Corner Oana The Cat Vegan & Smoothie Photography 20 day's Smoothie Challenge #gogreen #vegan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s