4 TRUCURI MATINALE PENTRU O ZI PRODUCTIVA

Care este primul lucru pe care îl faci dimineața, atunci când deschizi ochii? Pun pariu că te întinzi după telefon, Instagram și Facebook, verifici căsuța de e-mail și, eventual, dai și un răspuns.

Acesta e un mod de a acționa pe pilot automat care te stoarce de energie de la primele minute ale dimineții. Unde mai pui că este posibil că, toropită încă de somn, să faci greșeli. Să trimiți, de exemplu, un mesaj confidențial unui destinatar greșit.
Nu e de mirare că ziua merge apoi anapoda și nu reușești să termini tot ce ai de făcut. Cum ar fi însă dacă ți-ai începe ziua în mod diferit?

Iată patru sugestii care te vor ajută să te simți de milioane și să fii productivă.

Pregătește-ți hainele înainte. 
Să ieși din dus  dimineață și să îți găsești ținuta  pregătită îți poate da senzația că un stilist s-a furișat în cameră și a ales ceea ce este mai bun pentru tine. Plus că economisești timp și energie. Și nici nu mai transpiri de emoție la gândul că nu știi ce să pui pe tine.

Setează-ți intenția pentru ziua respectivă
Atunci când te trezești, în loc să intri pe Facebook, zâmbește și setează-ți o intenție. Scrie într-un jurnal un citat motivațional sau un obiectiv pe care să îl îndeplinești. Notează trei lucruri pentru care te simți recunoscătoare și alte trei care îți vor face ziua minunată.

Creează-ți un ritual
Ritualul meu matinal include mediație, o scurtă partidă de stretching și o îmbrățișare de la Utzi. Orice gest de dimineață, inclusiv micul dejun se poate transformă într-un ritual dacă îl privești și trăiești că atare. Te va ajută să adaugi o notă miraculoasă zilei, să o începi într-o notă pozitivă și fiind în control.

Motivează-te
Folosește timpul în care faci dus, te îmbraci și te fardezi pentru a te încărca cu energie pozitivă și a te motiva. Este un interval de timp în care gândurile încep să o ia razna și să alerge prin cap. Nu te uita la știri  ascultă un discurs motivațional pe Youtube sau cântecele tale preferate.

Păstrează o atitudine pozitivă pe tot parcursul zile și nu uita că ești ceea ce gândești!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: