Sunt la muncă, scoate-mă de aici!

Statul pe scaun în cea mai mare parte a zilei poate să ne scurteze viaţa. Statul pe scaun are o multitudine de efecte negative asupra sănătății. Asa ca ridică-te. Plimbă-te! Ia un taxi. Du-te la aeroport. Cumpără un bilet și nu te mai întoarce.

Folosirea unui birou de tip „bandă de alergat” ne predispune la accidentări.  Da, confirm. Nu e bună. Distruge genunchii.

Săritul peste micul dejun mărește nivelul de stres. Prima masă a zilei nu trebuie neglijată. Studiile arată că persoanele care nu mănâncă în primele două ore după ce s-au trezit sunt mai stresate. Eu mereu sunt stresată dacă nu mănânc.

Întâlnirile motivaționale pot deprima angajații. Uneori, angajatorii organizează activități de tip team-building sau întâlniri motivaționale, să ridice moralul angajaților. Studiile arată însă că, prin constrângerea acestora să se simtă fericiți fără un motiv exact, angajații vor realiza cât de nefericiți sunt de fapt și vor fi mai deprimați decât erau înainte de întâlnirile motivaționale.

 Ecranul computerului afectează vederea. . Închide laptopul. Bea un ceai. Citește o carte.

Plictiseala creşte riscul de infarct sau atac cerebral. Plictiseala ar putea avea un efect important asupra duratei de viaţă, arată un studiu realizat de cercetătorii britanici. Persoanele care se declară constant plictisite prezintă un risc sporit de a se îmbolnăvi de boli cardiace sau de a suferi atacuri cerebrale şi, în general, mor mai tinere decât ceilalți. Be a party animal!

Termenele limită afectează capacitatea de învățare şi memoria. Termenele limită cresc nivelul de stres, care, la rândul lui, afectează capacitatea de învățare şi memoria. Termenele limită pun prea multă presiune pe mine!

Pantofii inconfortabili pot duce la spasme musculare, dureri cronice de cap sau afecțiuni ale coloanei vertebrale.  Poarta șlapi. Si du-te la plaja!

img_20170318_184259_192.jpg

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: