Ceea ce emitem, primim!

Toți oamenii sunt buni la suflet.  Indiferent de cât de nepoliticoși, agresivi sau violenți devin uneori, în fiecare suflet există o doză de bunătate care abia așteaptă să iasă la suprafața. Și asta pentru că suntem mult mai mult decât corpul nostru și mintea noastră. Suntem suflete frumoase, pline de iubire.

M-am gândit la Doina, una dintre cele mai altruiste persoane pe care le cunosc. Și m-am gândit la câteva motive pentru care merită să fim buni.

BUNĂTATEA ESTE STAREA NOASTRĂ NATURALĂ DE A FI.
La fel că și iubirea, bunătatea este înscrisă în ADN-ul nostru. Altfel nu ne-am simți atât de bine atunci când am face fapte care sunt în folosul semenilor noștri sau nu am trece bunătatea în topul calităților pe care le apreciem la o persoană.

LEGEA ATRACȚIEI FUNCȚIONEAZĂ NON STOP
Legea atracției, una dintre cele șapte care guvernează Universul, spune că ceea ce emitem, primim. Prin urmare cu cât vom fi mai buni, cu atât mai multă bunătate vom primi. Nu este obligatoriu că binele pe care îl facem să se întoarcă de la aceleași persoane. Însă îți garantez că ți se va întoarce atunci când vei avea nevoie de acolo de unde te aștepți mai puțin.

FII TU ÎNSĂȚI.
A fi bun presupune o stare de armonie interioară, de pace cu noi înșine. De ce ai renunță la acestea doar pentru că alte persoane se află într-o stare diferită de a ta. A acționa împotriva sufletului tău nu îți va aduce mai multă fericire, din contra. Șansele de a fi nemulțumită vor fi mai mari.

9d6c5-dsc_0325

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: