Corupţia ucide!

 

dsc_0111

 5 februarie 2017:

Acum am ajuns acasă și am dat pe Antena 3 să văd ce zic despre protestele pro-PSD de la Cotroceni.
În direct este Dragnea cu dl. Ursu, care îi ține locul lui Gâdea la emisiunea lui.

Am lăsat un pic de curiozitate să văd ce zice.
Dl. Ursu este genial. Această emisiune este EPICĂ!

Dl Ursu: Dl. Dragnea când demisionează premierul Grindeanu?
Dragnea: bla bla bla..căcat

Dl. Ursu: Dl. Dragnea de câți oameni este nevoie să fie în stradă că să pice guvernul Grindeanu?
Dragnea: bla bla bla..căcat

Dl Ursu: Dl. Dragnea au venit mulți studenți azi în țara cu trenul, cu bicicletele de la Ploiești. Au venit chiar gratis, au profitat de legea data. Cred că nu se regretă acum legea!
Dragnea: bla bla bla…căcat

Dl. Granea susține sus și tare că el este de acord cu ordonanța 13 și că e mândru de ea. O ține langa că pe 11 decembrie au ieșit la putere corect.
S-au dat secvențe de la ambele proteste.
Să iasă proasta aia blondă să îi întrebe și pe octagenarii aia cu ce cotizează ei la stat??? Și de ce se plimbă cu autobuzul la orele de vârf, dacă tot suntem acolo???
În fine!! EPIC!!! Dl. Ursu a fost EPIC!!!!

România, sunt mândră de tine 300.000 în Piața Victoirei!!!
#rezistăm #romaniaunita

 2 februarie 2017:

Bă deci să-i zică cineva lu’ Dragnea că dacă vrea să guverneze, să guverneze mă!!! Dar să nu mai mănânce căcat!!!
Să îi spuneți să stea calm că nu contestă nimeni că ei au ieșit la guvernare în decembrie,    s-au enervat și oamenii că în loc să se apuce de lista din campania electorală el da legii să scape de dosarele penale!!!
Hoo Liviule!! Ce sari de cur în sus!!! Guvernează mă, dar fă ce ai promis înainte să te aleagă.  Noi vrem  să anulezi legea grațierii!
Lu’ proasta aia blondă, care ne-a făcut putori să-i spuneți că oamenii ăia 300.000 care au ieșit în stradă sunt ăia care lucrează legal și plătesc impozitele, din care se fac bugete la guvern!!
Putorilor, produceți prea puțin cât vor ei să fure!!!

1 februarie 2017:

Nu prea le am cu politica, mă declar apolitica și deși sunt impulsivă îmi place să cred despre mine că sunt o persoană calmă. Ei bine astăzi de dimineața când am auzit la știri că a fost adoptată legea grațierii pur și simplu am simțit furie, frustrare și neputință că nu pot să fac absolut nimic ca acest lucru să nu se întâmple. Mă gândeam cum naiba eu mă trezesc de luni până vineri la 06, plătesc jumătate din salariu pentru taxe și impolite, mă duc la vot, toate astea și ceea ce primesc în schimb sunt aglomerație în 331 și metrou, cozi la supermarket, bancă și orice alt ghișeu, indiferentă în spital, indiferentă la polițe, corupție și batjocoră.
Poate greșesc eu că cred că guvernul este plătit de mine?
Azi la radio sunau oamenii să se plângă de ceea ce s-a întâmple azi-noapte.
Moderatorul, pt că așa trebuie să fie presa, imparțială, a zis că vrea să intre cineva care este de acord cu măsura luată și să explice de ce vede lucrurile așa. După 4 apeluri contra luate, a vb un domn care este de acord cu această lege. A zis că este inuman să stea 30 de inși în 20 mp.
Adică la fel că în spitale? Gândaci și mizerie sunt în ambele, pușcării și spitale, diferența însă e că în una stau oameni săraci și bolnavi iar în cealaltă aia care ți au furat portofelul sau au omorât pentru țuica.
Ăștia fură într-o zi cât dai tu 30 de ani la credit ipotecar, nu stau la cozi, opresc în mijlocul străzi să și facă cumpărăturile, cumpără lucruri sub evaluate, primesc salariu de la mine și mai fac și afaceri unde vând statului ce au cumpărat ei ieftin, îl vând de 10 ori mai scump.

Dacă nu mai fac pușcărie, să le ia averile, casele, să trăiască și ei că mine și că tine.
Iar politicienii să nu mai poată avea afaceri. Ori ești premier ori businessman? Și cel mai important să nu mai aibă imunitate. Ce suntem la Supraviețuitorul?

Am citit că Dragnea a întrebat de ce iese lumea în stradă. Păi atunci când vrei să propui o lege și vezi că de 1 săptămână lumea iese în stradă, nu să dea guvernul jos, ci să nu aprobi o lege. Cred că mulțimea a avut prea mult bun simț. Ok ați ieșit voi la putere, dar măcar nu faceți furatul legal. Pisici măcar atât!

Pararea mea: să ardem toată clasă ploitica!!! Să ardă în iad!!!!

Mă scuză ți m-au apucat dracii iar.

Times New Roman nu a mai făcut glumesc azi, ei fac mereu glume. Gen, e grav!

Și dacă tot nu înțelegeți că e grav, o să fie grațiat Oprea, Gabriel Oprea,  din cauza căruia în drum spre șpriț cu coloană oficială a omorât un om care era la serviciu. Probabil să plătească creditul pentru casă.
Da iese și Udrea. Care ar trebuie lăsată să putrezească în pușcarie, doar cu Birkin-ul ( p.s. Birkin este o poșeta care face cât o gasoniera, doar că să știi)

Mă bucur măcar că politicenii au stat până la 22:00 să a probe o lege, măcar lucrează peste program. La ghișeu să plătești impozitul închide la 16:00 !

#coruptiaucide #faraimunitatepolitica

16443473_1355328011155022_840592142_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: