Călătoria este o vânătoare de peisaje

Maldive te poartă cu gândul spre paradis, cu plajele sale cu nisip alb, cu lagunele sale turcoaz, cu rezervațiile recifelor de corali lucrate artistic de mâna uimitoare a naturii, cu splendidul mosaic de pești multicolori, cu apusurile spectaculoase, care îți tăie respirația, este într-adevăr o alegere minunată pentru o vacanță de vis.
Este o destinație exotică unică, cu peisaje superbe, o alegere minunată pentru o vacanță de vis, unde te poți relaxa cu adevărat, departe de zgomot, de agitație și de stres, o destinație romantică unde te poți regăsi pe tine și pe cel de lângă tine. Singura descriere care s-ar potrivi acestui grup de insule, fiecare cu propriul recif de corali și lagune turcoaz, plutind în Oceanul Indian, este „Raiul pe pământ.

 

Anul 2016 a fost unul minunat pentru noi, am devenit o familie, am avut o nuntă minunată alături de familie și prieteni. Am început să ne construim viața împreună, și ce mod mai perfect de a începe aventura decât această vacanță exotică.
Am înotat cu pisicile de mare, am văzut apusul, am hrănit rechinii, am văzut steluțe de mare, am alergat pe plajă și ne-am încărcat sufletele pentru 2017.

 

 

Trecerea dintre ani ne-a prins cu nisip în păr și desculți pe plajă. Am sărbătorit cu șampanie și suc de cocos. Apa de culoarea turcoazului, nisip alb, plaje nesfârșite și palmieri, un adevărat paradis

 

Cu greu am spus la revedere și ne-am despărțit de acest loc, dar am promis că va urma…

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: